İZMİR / ALİAĞA - Şehit Çavuş Bülent Kula Ortaokulu

Kas

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Kas

Geleneksel çocuk oyunları etkinliği kapsamında öğrencilerimize çeşitli oyunlar oynatıldı.

Kas

Cumhuriyetimiz'in 100.Yılı kapsamında okulumuzda şiir dinletisi yapıldı.

Ekm

26.10.2023 Perşembe Günü, Saat:12.30 da Özel Eğitim Sınıfında(2DSınıfı) Okul Aile Birliği Toplantısı yapılacaktır.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. yılında Scratch  ile kodlama ve Canva ile afiş çalışmaları yaptık. Hem öğrendik hem de Cumhuriyet'in önemi kavradık

Ekm

Şehit Çavuş Bülent Ortaokulu öğrencileri Scratch ile Cumhuriyet ile ilgili kodladılar.

Codeweek 2023 kapsamında öğrencilerimiz Cumhuriyet konulu afişler tasarladı

Codeweek 2023 ,

Okulumuz öğrencileri ile kodlamanın önemi hakkında videolar izledik ve kodlamanın önemini anlattık.Codeweek panomuzu hazırladık

Depreme Hazır Ol ,

Okulumuzda deprem anında neler yapmamız gerektiğini anlatan videolar izledik ve anlattık. Deprem tatbikatı yaptık

Haz

eTwinning çalışmalarımız kapsamında Taş Boyama yaptık.

Haz

Ice Breking Activitesinde her ülke kendi sahillerinden seçtiği yerleri ve soruları hazırlayarak oluşturulan oyun sayesinde çok eğlenceli bir oyun oynadılar. Ortaklar kendi sahillerini tanıtmıştır. Ortaklarının da güzel sahillerini tanıma fırsatı bulmuştur.

EVDE KAL TÜRKİYEM#STAYATHOME